Paddenstoelen kwekerij, restaurant en mini camping de Zwammenberg.

De Zwammenberg


Aan de rand van de Loonse en Drunense duinen op het landgoed Huis ter Heide vindt u een kwekerij van oesterzwammen en shii-take. Marianne en Harrie Jansma hebben vanuit de oorsprong om het product aan huis te verkopen hun bedrijf opengesteld voor het publiek. In deze toeristische en recreatieve streek is een grote behoefte aan ontspanning ontdekking en het proeven en beleven van de Brabantse gastvrijheid.

De Zwammenberg

Afbeelding 1 van 5

Dit is de drijfveer geweest van beiden om naast het kweken van de paddenstoelen ook gastvrouw en gastheer te zijn in hun restaurant en camping “De Zwammenberg”. Bent u op zoek naar de Brabantse gastvrijheid en de heerlijkheden van de streek, dan moet u beslist eens langs komen om te genieten op ons ruime en rustige boeren terras. Bent u alleen maar naar een rustplaats op zoek, dan kunt u vrij plaats nemen op onze picknick plaats. U vindt ons op uw fietstocht tussen knooppunt 31 en 38.

Het restaurant terras is van 1 april tot 30 september vanaf 11.00 uur en in de periode 1 oktober tot 31 maart vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 geopend.

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

Meer informatie over De Zwammenberg?

Ga naar de website

 

Meer weten over de andere ondernemers?


 

 
Hier kun je ons vinden