Van groot tot klein, lekker én gezond eten! Altijd verantwoord, altijd verassend!

Herbs & Spices


Wij zijn Cindy & Jurrian en met Herbs&Spices willen we onze passie voor verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl met jullie delen. Bij Herbs&Spices maken we voeding (met een verhaal!), praktisch en laagdrempelig. Wij geloven dat kwaliteit van leven begint bij juiste voeding. En door je lichaam te voeden in plaats van te vullen, voel je je gelukkiger en energieker in jouw leven.

Herbs & Spices

Afbeelding 1 van 5

De meeste diëten hebben als (hoofd)doel het verliezen van gewicht. Vaak het liefst zo snel of zo veel mogelijk. Herbs&Spices heeft een andere insteek. Met onze inspiratie en voeding willen wij de kwaliteit van het leven verhogen en er voor zorgen dat je zo lang mogelijk gezond blijft. Iedere dag en op veel verschillende momenten op een dag, geef je je lichaam de brandstoffen om goed te kunnen functioneren, te herstellen en te ontwikkelen. Wij geloven dat kwaliteit van leven begint bij juiste voeding. Door je lichaam te voeden in plaats van te vullen, leef je doorgaans gelukkiger en energieker, met een goede focus en een lach op je gezicht. Ondertussen maak je je weerbaar tegen allerlei vervelende ziektes en kwaaltjes en verlies je ook nog is automatisch overbodig gewicht.

Herbs&Spices ontwikkelt en bereidt producten volledig in eigen huis. Van eerste idee tot aan levering van het eindproduct. We ontdekken en experimenteren met veel plezier en hebben passie voor het creëren van nieuwe gezonde producten. We koken en bakken zonder geraffineerde suikers, een overmaat aan zout, onnodige E-nummers en bindmiddelen. Onze producten zijn zoveel mogelijk allergenenvrij en we gebruiken hoofdzakelijk onbespoten-, lokale- en scharrelproducten. We zoeten alleen met natuurlijke zoetstoffen met een lage glycemische index, verwerken veel vezels in onze producten en gebruiken gezonde oliën. We verwerken graag veel groente en fruit in onze producten en selecteren ingrediënten die een hoge voedingswaarde hebben zoals bijvoorbeeld volkoren producten, noten en peulvruchten. Puur, gezond, smaakvol en niets dan goeds!

Meer informatie over Cindy & Jurrian of Herbs&Spices?

Ga naar de website

 

Meer weten over de andere ondernemers?


 

 
Hier kun je ons vinden